Nieuwe uitbaters voor kunst- en literatuurtaverne

Vlassenbroek – De voorbije acht jaar zorgden Melissa, Bernard, Patricia en Marc van de kunst- en literatuurtaverne De Kleine Notelaar in Vlassenbroek voor extra uitstraling van het schildersdorpje met de organisatie van boekvoorstellingen, voordrachten, concerten enzovoort. Op 1 oktober zetten zij een punt achter hun activiteiten en wordt De Kleine Notelaar overgenomen door Dirk en Martine uit Melsele. “Dirk en Martine zullen samen met hun zoon Tom de verdere voortgang van ‘t Notelaarke verzekeren. We hebben lang gezocht naar de meest geschikte kandidaten om dit groene pareltje over te nemen, want zoals jullie weten hebben we acht jaar geleden ons hart hier verloren. Maar niet getreurd, Dirk, Martine en Tom zijn fantastische mensen met het hart op de juiste plaats. Daar kunnen we alleen maar gelukkig en dankbaar om zijn”, aldus de afscheidnemende uitbaters. “Voorlopig blijft ongeveer alles bij het oude. Misschien zullen de openingsuren of sluitingsdagen veranderen, maar Dirk en Martine nemen gewoon ons roer over. Alleen zullen we niet meer achter de toog of in de keuken staan, of met overvolle plateaus van hot naar her draven. Kunst en cultuur blijven wel ter plaatse.”