Openingsweekend Le Petit Délice op 27 en 28 juli

Op zaterdag 27 en zondag 28 juli opent Le Petit Délice op de Oude Vest in Dendermonde. Je zal er van dan terecht kunnen voor delicatessen, geschenkmanden en relatiegeschenken.

“Met een passie voor authentieke smaken, brengen wij u in het najaar van 2024 een unieke delicatessenzaak in het hart van Dendermonde. Bij ons vind je een verleidelijke selectie van zoete lekkernijen zoals ambachtelijke pralines en verrukkelijke koekjes, evenals een scala aan andere delicatessen zoals exclusieve olijfolie, pasta, tapenade en pesto van de beste producenten”, melden Michiel en Matthias op hun website.

Le Petit Délice draagt ook duurzaamheid hoog in het vaandel. “Onze toewijding aan de gemeenschap en het milieu zijn even belangrijk als onze liefde voor smaak. Ons assortiment omvat zorgvuldig geselecteerde producten van de hoogste kwaliteit, met de nadruk op lokaal vakmanschap. Ontdek onze selectie van streekbiertjes, ambachtelijke lekkernijen en trotse Made in Belgium producten die niet alleen uw smaakpapillen zullen verwennen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Onze producten zijn een eerbetoon aan vakmanschap en traditie.”

Le Petit Délice, Oude Vest 89, 9200 Dendermonde.