Ontdek het lekkers van de korte keten tot 26 mei 2024

Nog tot 26 mei 2024 vindt in Vlaanderen de ‘Week van de Korte Keten’ plaats. Producenten, lokale besturen en organisaties zetten negen dagen lang (h)eerlijke, lokale hoeve- en streekproducten in de kijker. Ook in Oost-Vlaanderen valt er heel wat te proeven en te ontdekken. Bovendien kunnen consumenten mooie prijzen winnen als ze bij deelnemende korte keten-verkooppunten kopen. Het volledige aanbod van klimaatgezonde activiteiten vind je op www.weekvandekorteketen.be.

De stad Dendermonde lanceert in het kader van de ‘Week van de Korte Keten’ een tombola-actie. De winnaars krijgen een mooie geschenkmand met lokaal lekkers van de deelnemende bedrijven. Een onschuldige hand trekt de 2 winnende loten. Ontdek de lokale korte keten initiatieven in de brochure (H)eerlijk Lokaal op www.dendermonde.be/week-van-de-korte-keten

Lokale hoeve- en streekproducenten zijn te vinden op www.lekkeroostvlaams.be of www.rechtvanbijdeboer.be.