ALDI Dendermonde legt focus op verse producten

De ALDI-winkel op de Mechelsesteenweg in Dendermonde wordt opnieuw ingericht. Klanten zullen voortaan het assortiment verse producten onmiddellijk vooraan de winkel vinden. Om de ombouw mogelijk te maken, sluit de ALDI-winkel tijdelijk de deuren. De heropening vindt plaats op zaterdag 25 mei. In maart werd al de ALDI-winkel in Schoonaarde met dezelfde focus heringericht.

“Het versassortiment bij ALDI is de laatste jaren sterk gegroeid. De afdeling vers vlees is sindsdien quasi verdubbeld. Dit versassortiment krijgt voortaan een prominente plaats vooraan de ALDI-winkel in Dendermonde”, zegt Steven Bulckaen, Manager Verkoop van het regionale hoofdkantoor ALDI Erpe-Mere.

ALDI gaat voor versmarktbeleving

Het resultaat van de werken? Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit, vers vlees en verse vis onmiddellijk bij het binnenkomen terug. De nieuwe meubels zijn dieper waardoor de producten overzichtelijker gepresenteerd worden voor de klant. Op die manier wordt een versmarktbeleving gecreëerd.

Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groenten en fruit staat in de nieuwe indeling bij de ingang van de winkel.

“Met deze nieuwe winkelinrichting maken we winkelen nog eenvoudiger voor onze klanten”, aldus Steven Bulckaen. “Verse producten staan bovenaan het boodschappenlijstje. Door ze onmiddellijk vooraan aan te bieden, kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële. De klanten smaken deze nieuwe presentatie. We merken dat in de ALDI-winkels met de nieuwe inrichting verse producten vaker in de winkelkar belanden.”

Bakkerij en Aldi Specials

De bakkerijafdeling blijft aanwezig in de eerste gang. De wekelijkse promoties – de ALDI Specials – komen telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke non-foodaanbiedingen op woensdag en zaterdag zijn makkelijk terug te vinden per actiedag achteraan de winkel. 14 Oost-Vlaamse winkels in 2024

ALDI opent al zijn nieuwe of vernieuwde winkels met deze nieuwe indeling. Bijna de helft van de Belgische ALDI-winkels werd ondertussen op deze manier ingericht. Dit jaar zal de discounter ruim 100 extra winkels vernieuwen volgens de indeling met vers vooraan, waarvan 14 ALDI-winkels in Oost-Vlaanderen.