Kookworkshop leert je gezonde tussendoortjes klaarmaken

Dendermonde – Kinderen opvoeden is een boeiende, maar soms ook vermoeiende dagtaak. Om ouders hierbij te helpen voorziet het opvoedingspunt Opvoeden Samen regelmatig activiteiten voor ouders.

Op het programma dit jaar staat onder meer de kookworkshop ‘Gezonde tussendoortjes’ op zondag 15 november. Het opvoedingspunt organiseert deze actieve kookworkshop samen met de stedelijke bibliotheek.

“In deze kookworkshop krijgen ouders tips en tricks om gezonde en lekkere tussendoortjes op tafel te kunnen toveren. Terwijl mama en papa aan het werk gaan, kunnen de kinderen genieten van ‘Gezonde vertellingen en knutseldingen’ door auteur Kathleen Amant. Nadien kunnen de kinderen proeven van wat hun ouders gemaakt hebben. Een lekkere en gezonde manier om het weekend te beëindigen”, aldus Maaiek Waegeman van Opvoeden Samen.

Meer info en inschrijven: opvoedingspunt@dendermonde.be of 052 37 85 42.