Op zoek naar de echte geuze en lambiek

Kwb Dendermonde Centrum organiseert op zaterdag 11 juni de daguitstap ‘Op zoek naar de echte geuze en lambiek’. Op het programma staan bezoeken aan brouwerij Boon (Lembeek) en aan stekerij De Cam (Gooik). Tussendoor zijn er meerdere degustaties en een lekker middagmaal.

Lambiek is een streekbier uit het Pajottenland en de Zennevallei. Het is het oudste van de bestaande bieren. Daarnaast heb je geuze, dat ontstond toen de consumenten een bier met schuim wilden. Echte geuze is één van de meest complexe bieren ter wereld. Reden genoeg voor de bierwerkgroep van kwb Dendermonde Centrum om op zaterdag 11 juni hun daguitstap rond deze twee bieren uit te werken. Naast bedrijfsbezoeken zijn er telkens degustaties op gezellige plaatsen voorzien. Ook een middagmaal met of zonder bier is inbegrepen.

Deze daguitstap vindt plaats op zaterdag 11 juni. De bus vertrekt om 10 uur aan parochiezaal Mariakring, OLV-kerkplein 8 te Dendermonde. Terugkomst is voorzien rond 18 uur.

Deelname aan deze daguitstap kost 40 euro voor leden van kwb Dendermonde Centrum en 45 euro voor anderen. Inbegrepen zijn de busrit, de twee bedrijfsbezoeken, de degustaties en het middagmaal.

Inschrijven doe je door vóór 1 juni te mailen naar bier@kwbdendermondecentrum.be én het juiste bedrag te storten op rek.nr. BE10 7795 9168 7304 van kwb Dendermonde Centrum.