Open Fles Kersthappening in Huis Cleophas

S2 wines

Sint-Gillis – Wijnimporteur S2 Wines organiseert op zondag 18 december van 12 tot 20 uur een Open Fles Kersthappening. Deze proeverij vindt plaats op de bovenverdieping van het Huis van Cleophas, Sint-Gillislaan 47 in Sint-Gillis. Je krijgt vrijblijvend wijntips. Plus je kan er ook verschillende wijnen proeven. De toegang is gratis.

S2 wines werd vorig jaar opgericht door Steven Aelbrecht en Steven Vercammen, twee vrienden en wijnliefhebbers.

Gezamenlijke passie

“Ondanks het feit dat we elk reeds een drukke en boeiende job hebben, keken we er altijd naar uit om onze gezamenlijke passie, reizen en wijnen proeven, zoveel mogelijk in de praktijk om te zetten. Het is op één van deze reizen dat we op het idee gekomen zijn om onze ervaring met wijnen om te zetten in een firma. We vonden dat er nog veel pareltjes te ontdekken zijn en hup S2wines was ontstaan”, aldus Steven en Steven.

“We houden van aparte, leuke en verrassende wijnen uit de hele wereld. Hoewel we oorspronkelijk enkel privé proeverijen wilden organiseren, hebben we dankzij de vele goede reacties toch beslist om deze webshop op te starten en iedereen te laten kennis maken met ons gamma aan wijnen.”

Meer informatie: www.s2wines.be