Hotelschool organiseert culinaire ruilmarkt

Zele – Hotelschool PCVO organiseert op 17, 18 en 19 november een duurzame ruilmarkt in het kader van de ‘Week van de Smaak’ die dit jaar in het teken van ‘duurzame verbeelding’ staat. “Iedereen die kleinschalig groenten kweekt, zelf biokoekjes, confituur, honing of mosterd maakt heten wij hartelijk welkom om deze producten te komen ruilen met anderen”, aldus de schooldirectie.

Het evenement vindt plaats in het gebouw van de Waas en Durme-hotelschool, Koevliet 2c in Zele. Iedere ruiler krijgt een eigen standplaats ter beschikking. De deelname is volledig gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk. Er zijn in totaal 4 ruilmomenten gepland. Mensen die enkel ‘s avonds vrij zijn kunnen ook terecht. Iedereen is welkom om de markt te bezoeken. Er zijn ook culinaire rondleiding in de hotelschool-in-actie gepland.

Meer informatie: monique.theus@waasendurme.be of 052 45 85 89.

www.waasendurme.be