Voetbalster Andrea Pirlo verrast Eva Van Goethem van E-talia

e-talia

Lebbeke – Het vijfde opendeurweekend van E-talia, importeur van Italiaanse wijnen, begin deze maand was een schot in de roos. De kers op de taart voor zaakvoerder Eva Van Goethem was een videoboodschap van voetbalster en wijnmaker Andrea Pierlo.

“Als kers op de taart mochten we als importeur van Andrea Pirlo’s wijnen afgelopen maandagavond zijn familie ontvangen voor een diner bij onze zeer gewaardeerde klant La Botte in Genk. En dit samen met onze wijnmakers uit Piemonte en Franciacorta”, aldus zaakvoerder Eva Van Goethem.

Op bijgevoegde foto zie je van links naar rechts: Vincenzo Giacomazza (vader van Peppe en Gaspare en stichter van La Botte), Claudia Pirlo (schoonzus van Andrea), Ivan Pirlo (broer van Andrea), Peppe Giacomazza (chef van La Botte en gekend van o.a. Njam TV), Gaspare Giacomazza (sommelier van La Botte en broer van Peppe), Elisa Giacosa (Consorzio Piedmontop), Eva Van Goethem (E-talia), Lorenzo Piva (wijnmaker Pratum Coller, het domein van Andrea Pirlo), Luisa Rocco (Vigna Dorata Franciacorta), Cristian Baratti (Vigna Dorata Franciacorta), Alberto Ravetti (Tenuta Montemagno) en Arturo Verrotti (Rizieri).

“Bovendien had de familie Pirlo enkele presentjes mee voor ons: een gesigneerd shirt van kampioen Pirlo én een persoonlijke videoboodschap voor ons”, aldus Eva Van Goethem. “De video verscheen ook al in de vaderlandse pers. We hoeven u vast niet te vertellen dat we zeer vereerd zijn met deze erkenning!”

De wijnen van Pratum Coller zijn nog steeds te verkrijgen. Meer info: info@e-talia.biz

Bekijk hier de videoboodschap.