Workshop vegetarisch koken op donderdag 11 juni

eva

Lebbeke – Donderdag 11 juni organiseert EVA de kookworkshop ‘Verder met Veggie’.

“In deze kookworkshop gaan we een stapje verder dan de Donderdag-Veggiedagworkshop. Dit is vegetarisch koken 2.0. We geven je inspiratie om creatiever om te gaan met groenten, peulvruchten en basisproducten zoals tofu, tempeh en seitan”, aldus de organisatie.

“Je leert verschillende inspirerende gerechten klaarmaken en krijgt ook wat uitleg over de gezondheidsaspecten van vegetarische voeding.”

Deze activiteit vindt plaats op donderdag 11 juni van 18.30 tot 21.30 uur in cultureel centrum De Biekorf, Stationsstraat 23 in Lebbeke. De kostprijs bedraagt 20 euro voor leden en 25 euro voor niet-leden.

Over EVA. EVA vzw wil zoveel mogelijk mensen verleiden om meer plantaardig te eten. Ze doet dat met degelijke informatie, fantastische recepten, smakelijke activiteiten, een mooie website, veggieplannen, kooklessen, workshops, het driemaandelijkse EVA Magazine en nog vele andere publicaties. Veggie eten is immers niet alleen lekker, het is ook goed voor je gezondheid en de gezondheid van de planeet. Je spaart er dieren mee en draagt bij tot een eerlijke voedselverdeling in de wereld.