Bestel taartjes voortaan met je smartphone

de Keyser

Dendermonde – Net voor de zomervakantie lanceerde Patisserie de Keyser (Brusselsestraat) zijn gratis BestelApp. “Met de app kunnen klanten 24 uur per dag snel en gemakkelijk bestellen via de smartphone en tablet. Het is een extra service, naast de bestaande webshop”, aldus de Keyser.

“Het mooie is dat je niet per se voor je computer je bestelling hoeft te maken, je kunt dus op elk moment van de dag, met elk apparaat je bestelling doorgegeven.”

De bestel-app biedt je keuze uit het volledige assortiment van bijna 800 producten. Een bestelling die voor 22 uur wordt geplaatst, kan de volgende dag al worden opgehaald in de winkel of ook laten leveren aan huis in een straal van 15 kilometer.

De app, waarmee al dat lekkers besteld kan worden, is beschikbaar voor iOS, Android en Windows. Alle aankopen verlopen via Bancontact/Mister Cash in een beveiligde webpagina van Ingenico payment servic. Je hoeft ook niet over een kaartlezer te beschikken.

Meer informatie www.dekeyser.net/bestelapp