Dendermondse webshop lanceert biologische limonades

't smaakt

Dendermonde – De Dendermondse webshop ’t Smaakt.be biedt sinds kort een nieuw gamma aan biologische limonades zonder toegevoegde suikers aan. Het merendeel van de limonades heeft bovendien een Fairtrade-label.

“Vanaf vandaag kan u op de webshop van ‘t Smaakt heerlijke dorstlessende limonades kopen. De kwaliteit van onze producten is hét handelsmerk van onze webshop. Net daarom verkopen we enkel de beste biologische limonades”, klinkt het. “De limonades worden gemaakt van versgeperst vruchtensap én zonder toegevoegde suikers”.

“Daarbovenop schenkt ’t Smaakt ook aandacht aan de afkomst van de producten en de manier waarop ze worden geproduceerd. Een deel van het gamma heeft een Fairtrade-label. Zo is bijvoorbeeld het verhaal van Lemonaid heel bijzonder”, luidt het. “De producent reserveert het overgrote deel van de opbrengsten van de verkoop voor goede doelen.”

’t Smaakt biedt drie soorten aan ‘Cawston Press’ (biologische limonade met prik van versgeperst fruit zonder artificiële toevoegingen), ‘Berrywhite’ (organische limonade met prik die enorm dorstlessend zijn dankzij een unieke smaakcombinatie van exotische supervruchten en gezonde extracten) en ‘Lemonaid’ (een heerlijke biologische limonade verkrijgbaar in drie smaken).

De online winkel is bereikbaar via www.tsmaakt.be.