Buen Gusto organiseert deze maand een proefweekend

buen gusto

Sint-Gillis – Buen Gusto, de specialist in Spaanse wijnen en gastronomie, organiseert op zaterdag 24 en zondag 25 oktober ‘Tasting Days’.

“Ontdek tal van nieuwigheden in aanwezigheid van verscheidene Spaanse wijnhuizen. Naast een grote selectie Spaanse wijnen en delicatessen kan u uiteraard weer allerhande overheerlijke Europese producten proeven. Kom langs en geniet van uitzonderlijke promoties”, melden Rik (foto) en Guy van Buen Gusto.

Het gelegenheidsadres voor deze Tasting Days is Wissenstraat 22 in Dendermonde. Zaterdag 24 oktober kan je er terecht van 10 tot 18 uur en op zaterdag 25 oktober van 14 tot 18 uur.

Over Buen Gusto

Buen Gusto is ontstaan uit de gemeenschappelijke passie van de broers Rik en Guy voor Spaanse wijnen en gastronomie. “We opteren om enkel en alleen kwaliteitsvolle producten in te voeren van bedrijven die zich willen distantiëren van de massaproductie door als kunstenaars met hart en ziel hun producten te creëren”, leest hun website. “Door rechtsreeks te importeren zijn we in staat om exclusieve producten tegen uiterst voordelige prijzen aan te bieden voor zowel particulier, horeca als wijn-en delicatessenzaken.”