De Kleine Notelaar heropent op 1 april

de kleine notelaar

Vlassenbroek – Het kunstenaarscafé De Kleine Notelaar was tien jaar lang de vaste stek voor de liefhebbers van poëzie en klassieke muziek. Het authentieke café maakt op vrijdag 1 april een doorstart met als nieuwe zaakvoerder Eli Tackaert.

Voor Eli is de overname van het café een droom die werkelijkheid wordt. “Ik was in Vlassenbroek meerdere jaren actief als garçon. Ik heb hier de stiel geleerd en heb hier zelfs drie jaar gewoond. Vlassenbroek is de mooiste plek in Dendermonde”, vertelt hij. “Ik wil graag de poëziebijeenkomsten verder zetten en zelfs aanvullen met optredens van singer-songwriters.” Eli Tackaert broedt op nog meer initiatieven. “Ik heb hier een prachtige barbecue staan die mensen gratis mogen gebruiken”, vertelt hij. De kaart blijft bewust beperkt.Al belooft hij dat de dag- en weekspecials de moeite waard zullen zijn. “Ook Eli’s Bokes worden een hit”, lacht hij enthousiast. De Kleine Notelaar heropent op 1, 2 en 3 april.