Nieuwe uitbater voor Den Ommeganck

den ommeganck

Dendermonde – Andy Van Hoyweghen baat sinds november Den Ommeganck op de Grote Markt uit. Met een diploma hotelmanagement op zak en zijn jarenlange ervaring in de horeca en catering is hij de geknipte persoon om de zaak, die door Evy Scrives opnieuw op de kaart werd gezet, verder uit te bouwen.

“Ik had al enige ervaring in hotels als het Sheraton toen ik in Temse een groot schip zag liggen waarvoor men op zoek was naar cateringpersoneel”, steekt Andy van wal. “Ik ben aan boord gegaan en toen is het avontuur begonnen. Na de zeevaart ben ik in de olie- en gasindustrie terecht gekomen. Ik heb een heel groot stuk van de wereld gezien.”

Na 28 jaar keerde Andy vorig jaar terug naar ons land. “Ik ben in verschillende steden op zoek gegaan naar een geschikte horecazaak, maar toen ik dit hier zag was ik meteen verkocht”, zegt Andy. Hij wil daarom de zaak grotendeels behouden zoals ze is, maar heeft alvast de menukaart uitgebreid. “We hebben bewust gekozen voor de brasseriekeuken”, vertelt Andy. “Ik ben voorstander van een eerlijke keuken tegen een betaalbare prijs.”

Andy Van Hoyweghen en zijn echtgenote Galiya Amirova heten je welkom in Den Ommeganck.