Hof van Grembergen heet voortaan Den Hof

den hof

“Na anderhalf jaar gewerkt te hebben als gerant in De Sixtijn is voor mij de tijd aangebroken om met mijn eigen zaak te starten”, aldus Bram De Wilde. “Onlangs ben ik begonnen met het Hof van Grembergen onder handen te nemen en op 5 augustus opent de zaak als Den Hof.”

Den Hof in Grembergen opent op vrijdag 5 augustus om 14 uur zijn deuren. “Het café heeft een volledige make-over gekregen en met een gezellig interieur, uitgebreide kaart en groot terras mikken we op een publiek tussen 18 en 88 jaar”, aldus Bram.

“Ook het ruime aanbod zal iedere bierliefhebber bekoren; met steeds 1 suggestiebier op vat en 4 op fles. Voor de kleine honger zijn er ook verschillende knabbels te verkrijgen, waaronder kaas- en bierplanken.”

“De schommels, tapbiljart en kast met gezelschapsspelletjes staan te wachten, dus kom zeker eens langs!”

Bezoek de Facebookpagina van Den Hof.