Van het ene hapje naar het andere wandelen

Grembergen – Zondag 21 augustus kan je in Grembergen deelnemen aan een Sneukeltocht. Het doel van de tocht is geld inzamelen voor het algemeen ziekenhuis Sint-Blasius.

“Sint-Blasius zal het geld gebruiken om verwenactiviteiten voor mensen met kanker te organiseren op de Dag tegen Kanker”, laat Kurt Jacobs weten. “Onze eerste editie vorig jaar bracht 550 wandelaars op de been. Hierdoor konden we 3.000 euro schenken aan AZ Sint-Blasius. Hopelijk kunnen we dat dit jaar evenaren.”

De Sneukeltocht is een wandeling van ongeveer 4,5 kilometer met 8 stopplaatsen. Op elke stopplaats krijgen de deelnemers een sneukel (een hapje of een drankje) aangeboden. Er is ook animatie voor jong en oud voorzien.

Praktische informatie

Heb je interesse, dan kan je tot 18 augustus inschrijven via www.sneukeltochtgrembergen.be.

De deelnameprijs bedraagt 7 euro (vanaf 12 jaar); voor kinderen tussen 3 en 12 jaar is het 1 euro en kinderen jonger dan 3 jaar kunnen gratis mee. Vertrekken kan aan het terrein Reynout in de Sint-Elooistraat 15 in Grembergen tussen 13.30 en 15.00 uur.