Lebbeke heeft smaak

lebbeke

Lebbeke – We kijken af en toe graag eens naar wat in de buurgemeenten gebeurt en komen zo in Lebbeke terecht. Van 10 tot 20 november neemt de gemeente deel aan de ‘Week van de Smaak’. “Hiervoor hebben wij een aantal leuke activiteiten op het programma staan”, zegt Elien De Roo van de gemeente Lebbeke.

Zo kan je op zaterdag 12 november deelnemen aan een “avondwandeling met smakelijke afsluiter” doorheen Lebbeke. “We sluiten af in de tuin van Galerie De Fontein, gezellig bij de vuurkorven en met een warme drank en lekker hapje”, aldus Elien.

Op donderdag 17 november om 14 of 19.30 uur kan je je onderdompelen in een zintuiglijke belevenis tijdens de degustatielezingen met foodarcheoloog Jeroen van Vaerenbergh. Tijdens ‘Proeven van de eeuwigheid’ wordt aan de hand van drie hapjes het verhaal van het dagelijks overleven van onze voorouders verteld. Deze lezingen vinden plaats in Buurthuis De Brouwerij in Denderbelle.

Vrijdag 18 november van 16 tot 21 uur worden de deelnemers aan de Zwemmathon getrakteerd op een lekkere hotdog.

Meer informatie: 052 46 82 79 of cultuurdienst@lebbeke.be