Vijf jaar Buen Gusto betekent feest

buen gusto

Vijf jaar geleden stonden de broers Rik en Guy Heyvaert aan het begin van een nieuw avontuur. Ze openden toen hun speciaalzaak Buen Gusto onder de kerktoren van Sint-Gillis.

Buen Gusto is op vijf jaar tijd uitgegroeid tot het vast adres voor de liefhebbers van lekkere Spaanse wijnen, cava en delicatessen.

“De belangstelling voor de Spaanse gastronomie is in die tijd alleen nog maar toegenomen”, vertelt Rik. “Na vijf jaar weten mensen exact waar we voor staan en kwaliteit staat daarbij altijd op de eerste plaats.”

Rik leerde in Spanje zelfs hammen uitbenen zodat de oprechte smaak van de hammen bewaard blijft omdat ze pas hier versneden worden. De aandacht voor elk detail bezorgde Buen Gusto een sterke reputatie wat betreft de Spaanse keuken.

Het is ook de reden waarom een groot aantal chefs uit de regio op Rik en Guy een beroep doen voor onder meer de beste olijfolie, olijven, wijnen en andere Spaanse delicatessen.

Degustatieweekend op 22 en 23 oktober

Vijf jaar Buen Gusto en dat betekent feest. Rik en Guy nodigen iedereen uit op hun extra feestelijk degustatieweekend op zaterdag 22 oktober van 10 tot 18 uur en zondag 23 oktober van 14 tot 18 uur in het kantoor en magazijnruimte van Buen Gusto in de Wissenstraat 22 (Hoogveld) in Sint-Gillis. “Om onze vijfde verjaardag te vieren, pakken we uit met een grootse actie”, vertelt Rik. “We bieden op 22 en 23 oktober op alle proefwijnen 5 plus 1 fles gratis aan.”