Zussen toveren gezonde maaltijden op tafel

Dendermonde – In Het Nieuwsblad verscheen vorige zaterdag het verhaal van de zussen Katrien en Nathalie Vanhenden. Zij zetten lekkere en gezonde maaltijden op tafel voor mensen die geen tijd (of geen zin) hebben om zelf te koken. Voorlopig enkel op donderdag.

Katrien, docente techniek, voeding en gezinstechnieken, en voedingscoach Nathalie mikken met hun afhaalkeuken op mensen zonder tijd.

Op hun website geven de zussen meer uitleg: “Vaak grijp je dan maar naar fastfood of een kant-en-klare bereiding boordevol vet, suiker en zout. De beperkte, gezonde alternatieven op de markt zijn vaak erg duur. We wilden hier een oplossing voor vinden.”

“Het resultaat is ‘Healthyway’, een organisatie waar je – voorlopig enkel op donderdag – gezonde, betaalbare maaltijden kan afhalen in Opwijk en Dendermonde. Deze worden bereid met dagverse seizoensproducten, gezonde vetten, zout- en suikerarm én toch smaakvol. Enkel opwarmen is de boodschap. Onze producten zijn zo vers dat je de maaltijden ook gemakkelijk tot vrijdag kunt bewaren.”

Bestellen kan telkens tot donderdag 9.30 uur via 0485 13 32 19 (afhaalpunt Dendermonde), 0471 43 48 28 (afhaalpunt Opwijk) of mail: healthy.way.order@gmail.com

Meer informatie: www.healthyway.be