Eva Dendermonde organiseert Veggie Diner

eva

Dendermonde – Eva Dendermonde organiseert op 19 november om 18.30 uur in het kader van de Week van de Smaak een Veggie Diner. Iedereen is van harte welkom.

Eva Dendermonde werd op een zomeravond in 2014 op een zonovergoten terras opgericht. “We zijn een team van een tiental gedreven vrijwilligers met uiteenlopende talenten en interesses. De ene is al jarenlang EVA-vrijwilliger, de andere zet zijn eerste stappen in de vegetarische keuken, sommigen zijn op zoek naar de ecologische insteek terwijl voor anderen meer nadruk ligt op de voordelen voor de eigen gezondheid of op ethische vraagstukken; maar één ding hebben we allemaal gemeen: de goesting om plantaardige voeding op de kaart te zetten in Dendermonde en omstreken”, vertelde Sabine De Waele toen aan Editie.

De vereniging vindt onder meer dat restaurant meer vegetarische gerechten op hun menukaart zouden mogen zetten, maar ook dat ook thuis meer plantaardige alternatieven op tafel mogen komen. “Onze missie in Dendermonde is om dit zodanig makkelijk en toegankelijk te maken, dat er zelfs niet meer over getwijfeld hoeft te worden”, aldus Sabine De Waele in 2014.

Meer informatie: dendermnde@evavzw.be