Food trucks verzamelen dit weekend in Hangar 43

food truck festival

Dendermonde/Baasrode – Zaterdag 19 en zondag 20 november kan je lekker eten en drinken in Hangar 43. Bart Batselier (Les Saucisses), Frank en Stephania (Steph’s foodtruck) en Dieter Mannaert (Hangar 43) slaan de handen in elkaar en ontvangen er 12 leuke en gerenommeerde foodtrucks.

“Bart en Frank gingen op zoek naar de tofste foodtrucks en de lekkerste gerechtjes. Met hun eigen truck hebben ze immers al heel veel food truck festivals gedaan en op die manier kennen ze natuurlijk hun collega’s”, aldus de initiatiefnemers.

“Samen waren ze al lang aan het denken om iets in Dendermonde te doen. Ideale periode om indoor iets te gaan doen is komend weekend. De kerstmarkten zijn nog veraf en november-weekends durven koud en kil zijn.”

Bart en Frank vonden in Dieter de ideale partner om zich te ontfermen over de praktische organisatie.

In totaal zullen binnen in Hangar 43 twaalf food-trucks plaatsnemen die elk hun specialiteit zullen serveren.

Zo komen onder andere ‘Food4Mood Burgervan’ gerenommeerd om zijn hamburgers, Fishbar De Crevette en La Croquerie bekend om zijn croques langs.

De organisatoren zijn ook heel fier dat Sumatra Food uit Eindhoven een heel weekend wou komen. Afgelopen zomer behaalden ze nog de 2e prijs voor beste foodstand op de tong tong fair (grootste aziatisch evenement van Europa). Sumatra Food is een begrip als het gaat om authentiek Sumatraans eten in Nederland en België.

Daarnaast zal ook Barbuur uit Sint Gillis Dendermonde verschillende soorten koffie bereiden en komt er een heuse stand van Sint-Egidius.

Hangar 43 gaat de meest speciale gins serveren en voor de kids zijn er verschillende soorten authentieke limonades.

Op zaterdag is er live-muziek voorzien, op zondag kinderanimatie.
Iedereen is welkom en de toegang is helemaal gratis.

Openingsuren:
Zaterdag 19 November van 17u tot 24u
Zondag 20 november van 12u tot 21u

Waar: Hangar 43, Fabriekstraat 43 in Baasrode, Dendermonde