Pacht26 in Gijzegem opnieuw open

pacht26 gijzegem

“Het langverwachte moment is dan eindelijk aangebroken. We gaan opnieuw open”, melden Stefaan en Els van Pacht26 vandaag via e-mail. “”Vanaf vrijdag 26 juni gaat de voordeur opnieuw open en verwelkomen we jullie met veel plezier in ons restaurant.”

“De tafels zullen 1,5 meter uit elkaar staan. We bedienen jullie met een mondmasker en alles zal regelmatig grondig ontsmet worden, zoals dat hoort. Maar onze glimlach blijft, en onze heerlijke gerechten ook. Reserveren kan zoals steeds telefonisch of via onze website. Iedereen staat al te popelen om langs te komen. Dus wie een tafeltje wil boeken, wacht daar het best niet te lang mee.”

Verbouwingen deze zomer

Stefaan en Els hebben nog meer goed nieuws. “We zijn al anderhalf jaar bezig de voorbereiding van een project dat we vandaag graag met jullie delen. Ons restaurant wordt deze zomer verbouwd. We gaan nu voor 5 weken open, dus jullie kunnen tot en met zondag 2 augustus komen genieten. Nadien sluiten we de deuren voor de verbouwingen”, aldus Stefaan en Els.

“We gaan opnieuw open op donderdag 1 oktober 2020. Vanaf dan zullen we jullie ruimer kunnen zetten – geen overbodige luxe dezer dagen – en dus meer comfort kunnen bieden. We zorgen voor een eigen parking met plaats voor 12 à 14 auto’s en het terras krijgt een opknapbeurt. Het restaurant krijgt ook meer lichtinval, wordt moderner, groener en milieubewuster.”

“De keuken blijft tijdens die 7 weken wel open. We geven wie ons niet kan missen, dan opnieuw de kans om thuis van Pacht26 te genieten met ons tapasmenu. Dezelfde formule, dezelfde aantallen en dezelfde kwaliteit als jullie van ons gewoon zijn. Graag tot een van de komende weken in het restaurant. Of een van de weken daarna voor een nieuw afhaalmenu.”

Pacht 26, Pachthofstraat 26, 9308 Gijzegem