Feestzalen Hof ter Velden lanceert pop-up restaurant ØYA

hof ter velden lanceert pop-up restaurant

Vrijdag 12 juni opent het pop-up restaurant ØYA, het bistronomisch concept van Hof ter Velden. Hiervoor wordt een van de feestzalen ingericht als een tijdelijk restaurant. Omdat grote feesten voorlopig niet zijn toegelaten, biedt dit nieuwe concept Hof ter Velden de mogelijkheid om toch opnieuw op te starten.

“Geniet van lekkere en kwalitatieve gerechten aan tafel geserveerd. Wij respecteren alle veiligheidsmaatregelen zodat u met een gerust hart kan genieten”, klinkt het bij Hof ter Velden.

Zo zullen de tafels minstens 1,5 meter uit elkaar staan. Het team zal daarnaast ook mondmaskers dragen. Aan de andere kant voorziet men ook wegwerp menukaarten. Men raadt verder ook sterk aan om vooraf online te reserveren.

Het pop-up restaurant ØYA in de Geerstraat 84 in Baasrode is open op vrijdag en zaterdag van 18 tot 22 uur en op zondag van 12 tot 14 uur en van 18 tot 21 uur. Meer informtie: 0473 93 21 63 of info@hof-ter-velden.be.