Jacky in Baasrode opent op 24 september

jacky baasrode

Jacky Bar & Resto aan de Fabriekstraat in Baasrode opent op donderdag 24 september de deuren. “Jacky staat garant voor ouderwetse gezelligheid, ongedwongen genieten van comfort food in een vintage industrieel kader”, leest de uitnodiging.

“Bij Jacky geniet je van een lekker biertje of een tropische cocktail, vergezeld van een hapje om te delen of een uitgebreid diner. Bij Jacky mag alles, maar moet niets. Zolang je er maar van geniet.”

In Baasrode is ‘Jacky’ alvast geen onbekende. Het restaurant bevindt zich op het terrein aan de Fabriekstraat waar tientallen jaren geleden de ijsjes van ‘OLA’ en de heerlijke pudding van ‘Jacky’ van de band rolden. Het bedrijfsterrein werd in 2010 opgekocht en enkele panden werden gerenoveerd waaronder de centrale werkplaats. Vanaf 24 september kan je daar terecht voor drinks en food. Meer informatie vind je op de website van Jacky Bar & Resto.