Si No voorlopig enkel open voor familiefeestjes, afhaal en b&b

si no bed & breakfast

Restaurant Si No in de Broekstraat in Baasrode houdt voorlopig de deuren dicht. “Naar aanleiding van de opgelegde maatregelen van de overheid zijn we niet in staat voldoende plaats te bieden aan onze gasten waardoor het niet rendabel is de komende tijd te openen”, laten Bruno en Sylvie weten via hun hun nieuwsbrief.

“Familiefeestjes van 16 tot 20 personen kunnen we wel verwelkomen. Ook onze afhaaldienst blijft tijdens het weekend doorlopen, alsook onze bed and breakfast. Onze geplande opening is voorzien op 21 augustus.”

Restaraunt Si No
Broekstraat 47
9200 Dendermonde/Baasrode
052 21 64 31
info@sino.be

Sleep @ Si No
Vlassenbroek 89
9200 Dendermonde/Baasrode
052 21 64 31
info@sino.be

(Foto: Sleep @ Si No)