Dendermondse Chefs for Charity tonen gouden hart

De tweede editie van Chefs For Charity, een culinair evenement van 6 Dendermondse topchefs voor het goede doel, had op paasmaandag moeten plaatsvinden. Als gevolg van de coronacrisis werd het echter verplaatst naar pinkstermaandag. Maar ook die datum bleek uiteindelijk niet haalbaar.

De chefs van ’t Truffeltje, Cinemangé, Kokarde, Flammazien Catering, Da Vinci en Hof Ter Velden bleven echter niet bij de pakken zitten. Het zestal verzamelde het voorbije pinksterweekend in Hof Ter Velden in Baasrode. Ze bereidden er samen meer dan 200 culinair hoogstaande maaltijden voor Blijdorp. Vrijwilligers van het Rode Kruis zorgden voor de bedeling ervan.

Er was nog meer goed nieuws. ’Chefs voor Charity II’ zal namelijk op maandag 5 april 2021 zal doorgaan. “We behouden het concept en de goede doelen in 2021. We danken iedereen die ons al gesteund heeft in ons project. Voor de editie van volgend jaar hopen we opnieuw op jullie steun te mogen rekenen”, aldus de initiatiefnemers.