Deliveroo Dendermonde van start

deliveroo dendermonde

Maaltijdbezorger Deliveroo ging officieel van start in Dendermonde. Via de app en website van Deliveroo kan men van lokale restaurants gerechten bestellen en die in minder dan 30 minuten laten leveren. Dendermonde is de tweede Vlaamse stad waar Deliveroo dit jaar van start gaat.

Deze restaurants in Dendermonde zijn vanaf nu via Deliveroo beschikbaar: Burger Deluxe, Den Burginieur, Frituur ‘t pleintje, Karine Dendermonde, Karine Grembergen, Lara eethuis, McDonald’s, Mechelse poort, Nam Sam (vanaf 01/05), Nori Sushi, Pizza aan huis, Pizza Heat, Pizza Hut (vanaf 01/05) en SEVEN

In heel wat Vlaamse steden kunnen klanten al gerechten bestellen via het platform van Deliveroo. Dendermonde is na Aalst de tweede stad in de Denderstreek waar de maaltijdbezorger neerstrijkt.

Veel restauranthouders hebben met corona een bijzonder moeilijke periode achter de rug. Met de komst van de maaltijdbezorger krijgen zij een nieuwe manier om hun gerechten aan de man te brengen. In een eerste fase zullen 25 koeriers aan de slag gaan. Deliveroo blijft echter op zoek naar bijkomende koeriers. Bovendien verwelkomt Deliveroo naast restaurants nu ook speciaalzaken en buurtwinkels zoals bakkerijen en delicatessenzaken, waardoor dus nog meer Dendermondse ondernemers kunnen profiteren van de diensten van de maaltijdbezorger.

Quirin Dalemans, General Manager Deliveroo België, zegt: “De komst van Deliveroo Dendermonde komt er nadat een stijgend aantal inwoners en horeca-uitbaters ons sinds enige tijd contacteren. We hebben er alle vertrouwen in dat onze leveringsdienst een impuls zal geven aan kleine en grote lokale horecaondernemingen, waardoor ze hun klanten zullen zien groeien en ze hun zaak op volle capaciteit kunnen doen draaien.”

Met de kortingscode HALLODEN genieten klanten in Dendermonde 15€ korting op hun eerste bestelling bij een aankoop van minimum 20€. Deze actie is geldig tot 6 juni 2022.