Brouwerij Dilewyns presenteert nieuw Ros Beiaard bier

Brouwerij Dilewyns lanceerde eind vorig jaar een nieuw Ros Beiaard bier. “Samen met het Ros Beiaard comité en de stad zijn wij als hoofdsponsor volop bezig aan de voorbereidingen voor 29 mei 2022. We zetten dus alles op alles om er een editie van te maken om nooit te vergeten”, aldus Claire Dilewyns.

“Het nieuwe Ros Beiaard bier is een ‘oaked’ versie van het gekende vlasbier dat twee jaar geleden werd gelanceerd. We zijn aan de slag gegaan met eikensnippers en hebben het klassieke Ros Beiaard bier hierop laten lageren gedurende enkele weken. Deze Franse eiken snippers geven extra complexiteit en body aan het bier, met een knipoog naar het Ros Beiaard zelf, dat gemaakt is uit Franse eik. Deze nieuwe versie is een eenmalig brouwsel, dus op is op.”

Ga naar de webshop van Vicaris.