“Dan toch take away bij Da Vinci”

Da Vinci Restaurant

Da Vinci liet vandaag weten dat het volgende maand toch take away aanbiedt. Aanvankelijk beslisten Jurgen en Miranda van Da Vinci om dat niet te doen omwille van de veiligheid.

“De lockdown duurt langer als dat iedereen had verwacht. Ook voor ons is het een spannende periode. We wachten vol ongeduld op wanneer Da Vinci opnieuw gasten mag ontvangen”, aldus Jurgen en Miranda. “Echter vrezen we dat het geduld voor de horeca nog langer zal op proef worden gesteld. Het einde van de tunnel is nog niet in zicht.”

“We hadden take away in het begin van de pandemie voor de veiligheid van u en ons opgeborgen. Echter hebben we de indruk dat het de goede richting uitgaat. Mits voorzichtigheid en respect voor de social distance is een take away in Da Vinci het proberen waard. Daarom lanceren we om te starten 2 weekends een afhaalmenu en enkele bijgerechten. Namelijk in het weekend van 1, 2 en 3 mei alsook het weekend van Moederdag 8, 9 en 10 mei. We houden de gerechtjes eenvoudig en de warme gerechten zijn gewoon op te warmen.”

Meer informatie vindt u op de website van Da Vinci in Sint-Gillis.