Geen ‘Culinair Dendermonde Kookt’ dit jaar

Culinair Dendermonde Kookt

Chefs For Charity (CFC) had zijn evenement voor het goede doel al verplaatst naar pinkstermaandag. Maar afgelopen week kwam er het bericht dat ‘Culinair Dendermonde Kookt’ dit jaar niet meer zal plaatsvinden. De reden hiervoor zijn de maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Het goede nieuws is dat het evenement volgende jaar zal doorgaan.

“Naar aanleiding van COVID-19 heeft de groep CFC Dendermonde besloten om het event ‘Culinair Dendermonde Kookt’ af te gelasten en de editie van 2020 te verplaatsen naar paasmaandag 5 april 2021. Dit om de veiligheid van onze gasten, medewerkers en deelnemers te kunnen garanderen. Hierbij willen we ook onze sponsors steunen en zuurstof geven in deze ongewone situatie. We behouden het concept en de goede doelen in 2021. We danken iedereen die ons al gesteund heeft in ons project. Voor de editie van 2021 hopen we opnieuw op hun steun te mogen rekenen”, aldus CFC Dendermonde.

“De mensen die een tafel hebben gereserveerd en betaald, zullen het bedrag opnieuw op hun rekening ontvangen. Zij zullen ook bij de lancering van de editie van 2021 het voorrecht krijgen om als eerste te reserveren. CFC Dendermonde wenst iedereen een goede gezondheid en véél sterkte in deze periode.”