Steca organiseert wine tasting

steca dendermonde

Steca, de trendy bar op de Grote Markt in Dendermonde, organiseert volgende maand een wine tasting. “Omwille van de coronacrisis is het er nog steeds niet van gekomen om een van onze geplande evenementen te laten doorgaan. Maar nu willen we dit toch niet langer meer uitstellen”, aldus Steca. “Op woensdag 9 september gaan we van start met onze eerste wijndegustatie. Tijdens deze tasting, die Italiaans getint zal zijn, krijgen jullie een tiental wijnen voorgeschoteld. Deze worden geselecteerd en gepresenteerd door Sommelier-Conseil David De Wit van Vinyo Wijnen. Dit alles zal vergezeld worden van een tapatje aangepast aan het Italiaanse thema.”

“Om alles zo goed mogelijk te organiseren en zodat wij conform de coronarichtlijnen kunnen werken, vragen wij jullie om jullie hiervoor op voorhand in te schrijven per bubbel en zo jullie plaats te reserveren. Let op plaatsen zijn uiteraard beperkt dus snel inschrijven is de boodschap.” De kostprijs bedraagt 25 euro. De wine tasting start om 20 uur en duurt ongeveer 2 uur.