Appelsveer serveert tapas en muziek aan de oevers van de Schelde

Appelsveer serveert tapas

Olivier en Heidi van het restaurant Appelsveer in Appels lanceren deze zomer het concept ‘OlliBolli Garden Sessions’. De binnenpatio van de Provençaalse herenwoning en de aansluitende boomgaard vormen een ideaal decor om naast de heerlijke keuken van Appelsveer en de ambachtelijke ijsjes van OlliBolli nog net iets meer te bieden.

Vandaar het idee om de zondagen in te kleuren met een vleug zomerse muziek. Zalig wegdromen dus tijdens het genieten van huisgemaakte cocktails en zuiderse tapas. Op de kaart staat bovendien ook live muziek en dj-sets.

Muzikaal menu op zondagavond

Zondag 5 juli krijg je dankzij het Verjazz trio onder leiding van Peter Verhas de beste jazz & bossa uit de Dender-regio (en ver daarbuiten) geserveerd.

Verder op het programma vind je ook klassiekers als Roland van Campenhout en Buscemi (met extra live begeleiding). Ook Dendermonds talent als DJ Ephonk, DJ Dosschy en Leen Ceurvelts (akoestische set) komt aan bod. En met Pucho, een rasechte Cubaan uit Havana, krijg je ook Cuba op je bord.

“Op de Nationale feestdag doen we zelfs iets speciaals. Typisch Belgisch. We brengen de fanfare van Appels naar de tuin en die wordt afgewisseld met de chille Ibiza beats van DJ Zohra”, aldus Olivier en Heidi van Appelsveer.

De toegang is telkens gratis, maar reserveren is wel een aanrader omdat de plaatsen beperkt zijn. Geniet dus in alle rust, ruimte en veiligheid van een onbezorgde avond in La Douce Appels.

OlliBolli Garden Sessions – SUMMER2020

Zondag 5 juli – Verjazz Trio (bossa & jazz)
Zondag 12 juli – DJ Ephonk (grooves, jazz, funk)
Zondag 19 juli – Roland (blues)
Dinsdag 21 juli – Fanfare van Appels afgewisseld met de chille Ibiza beats van DJ Zohra
Zondag 26 juli – Dosschy (chill, lounge, relax)
Zondag 02 augustus – Verjazz Trio (bossa’n’jazz)
Zondag 09 augustus – Pucho / Noche Cubano (cuban & latin)
Zondag 16 augustus – Leen Ceurvelts (acoustic covers)
Zondag 23 augustus – Pucho / Noche Cubano (cuban & latin)
Zondag 30 augustus – Buscemi + live support (latin party)

Je vindt Appelsveer in de Hoofdstraat 175 in Dendermonde (Appels). Bel 052 55 44 90 of mail info@appelsveer.be.