Gezocht: de nieuwe Jeroen Meus(en)

De gemeente Lebbeke gaat op zoek naar de ‘Jeroen Meus(en) van de Lebbeekse horeca’. “Voor een project tijdens de Week van de Smaak – van 12 tot en met 22 november – zijn wij op zoek naar de Jeroen Meus(en) van de Lebbeekse horeca”, mailt cultuurmedewerkster Elien De Roo. “Samen gaan we op zoek naar de smaak van geluk, in de vorm van jullie favoriete gerecht. Dit filmen we en delen we met iedereen die het wil weten. En strooien zo wat geluk in het rond.”

“Iedere eigenaar/kok van een restaurant, brasserie, koffiehuis, eetcafé, broodjeszaak, bakker, beenhouwer, frituur, enzovoort kan deelnemen”, aldus Elien De Roo. “Naast het delen van ons ‘Dagelijkse Kost’-filmpje, kan in de deelnemende zaken ook een actie rond het voorgestelde gerecht uitgewerkt worden. Kortom, genoeg ideeën om op een corona-veilige manier een leuke activiteit op poten te zetten.”

Wie wil meewerken, kan terecht op dit mailadres: elien.deroo@lebbeke.be.