Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille in de categorie Spontaan Blond met onze Vicaris tripel-gueuze en brons in de categorie Blond <6,5° met de Vicaris Lino”, zegt zaakvoerder Claire Dilewyns. “De Belgian Beer Awards is een digitale wedstrijd waarbij iedereen via een website voor zijn/haar favoriete bieren kan stemmen, in verschillende categorieën. Brouwerijen schrijven zich hier niet zelf voor in, maar worden gekozen door het publiek. Meer dan 42.000 mensen brachten hun stem uit tijdens deze editie en klikten op hun favoriete bier. Om hier als Vicaris met 2 bieren tussen de laureaten te staan doet ons plezier.” Deze maand brengt brouwerij Dilewyns trouwens een nieuw assortiment bieren uit. De ‘Creatives by Vicaris’ is een reeks vernieuwende en originele bieren. “Bieren met een degelijke Vicaris-kwaliteit maart specialer, origineler en gedurfder qua smaak. Bovendien zullen alle bieren uit dit ‘Creatives’ gamma glutenvrij en vegan zijn”, aldus Kristof Bastiaens van brouwerij Vicaris.