Lentedag bij Carlos Koffie

Koffiebranderij Carlos organiseert op 6 mei 2023 van 10 tot 17 uur een opendeurdag.

“Tijdens onze Lentedag laten we je kennis maken met onze koffiebranderij! Je kan er onze heerlijke koffie, thee en ook koude drankjes proeven. Van een mini workshop ‘How to tea’, tot al je vragen over koffie stellen aan onze meester koffiebrander, enzovoort”, meldt team Carlos Koffie op zijn website.

“Je komt ogen tekort op onze Lentedag! Daarnaast kunnen de kleinste onder ons genieten van een springkasteel en kan de rest plaatsnemen op ons terras om te genieten van onze koffietrailer die voor de gelegenheid ook ijskoffies, mocktails en milkshakes zal serveren! Ook de pijnders zijn aanwezig om jou te laten kennismaken met hun nieuwe Pijndersbier!”

Carlos Koffie bevindt zich aan de Steenkaaistraat 9 in Baasrode.