Blijdorp serveert opnieuw mosselen

Blijdorp organiseert mosseleetfestijn in Buggenhout.

Al jaren organiseert Blijdorp tijdens de zomer een eetfestijn. “Na een pauze van drie lange coronajaren waarbij we noodgedwongen kozen voor een take-away alternatief is het dit jaar ein-de-lijk weer de beurt aan ons alom gekende MOSSELFESTIJN!”, klinkt het bij de organisatie.

“Ons eetfestijn is elk jaar opnieuw een waar volksgebeuren. We verwachten dit jaar opnieuw zo’n 2.000 eters! De opbrengst gaat deze keer naar een duurzame inrichting voor onze gasten in de nieuwbouw te Dendermonde, nieuwe buitenspeeltuigen voor onze jongeren in Buggenhout en ook naar Blijdorp Roemenië.”

Het eetfestijn van Blijdorp vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 augustus in Buggenhout. Voor wie geen mosselen lust, staat vol-au-vent of veggie balletjes op het menu. Online reserveren voor het eetfestijn kan tot en met 24 augustus.