Restaurant Da Vinci houdt zolderverkoop

Da Vinci Restaurant

“Nog een goede 2 weken gaan we jullie culinair verwennen en dan gaan we op vakantie, de batterijen opladen en genieten van elkaar, vrienden en familie”, meldde restaurant Da Vinci in Sint-Gillis deze week.

“Maar alvorens we onze valiezen pakken doen we grote kuis in ons porselein en andere spulletjes… Borden en glazen die niet meer compleet zijn voor het volledige aantal dat we nodig hebben voor het restaurant maar wel nog steeds in goede staat zijn verhuizen steeds naar onze zolder maar die staat nu vol, overvol. Het is dus tijd om deze eens leeg te maken, en waarom niet samen met jullie!?
Dus heb je zin om enkele mooie borden of glazen te versieren voor een klein prijsje zet dan zaterdag 2 september in je agenda en dit vanaf 13 tot 16 uur!”

Wil je nog voor de vakantie van Jurgen en Miranda van Da Vinci culinair genieten, reserveer dan je verwenmoment op davincirestaurant.be.