Slagerij-traiteur Tubex-Michielsen vernieuwt atelier

Dendermonde – Katrijn Michielsen en Raf Tubex openden 14 jaar geleden hun slagerij-traiteurzaak aan de Veerstraat. Het jonge koppel nam zijn intrek in de gerenommeerde slagerij Beeckman, een slagershuis met een traditie van meer dan 100 jaar.

Slagerij Traiteur Tubex-Michielsen is gespecialiseerd in vers vlees, zelfbereide charcuterie en bereide gerechten. “Naast het uitgebreide aanbod in onze winkel verzorgen we ook recepties, barbecues en warme en koude buffetten aan huis of op locatie. We kunnen binnen elk budget zowel voor grote als kleinere groepen lekker koken. Als het nodig is, nemen we ook de volledige organisatie – bediening inbegrepen – voor onze rekening”, aldus Katrijn. Je kan bij Tubex-Michielsen ook terecht voor heerlijke belegde broodjes. “We leveren belegde broodjes ook aan huis, zowel bij bedrijven als particulieren”, vult Raf aan.

De voorbije maanden werd het atelier volledig vernieuwd om nog beter aan de verwachtingen van de klanten te kunnen voldoen. Om de heropening van hun atelier te vieren, pakken Katrijn en Raf uit met een stunt. “We willen iets speciaal doen en daarom bieden we van woensdag 25 april tot en met zaterdag 5 mei 2012 de eerste 50 klanten op vertoon van dit artikel 3 hamburgers, 3 kalkoensatés en 500 gram gehakt tegen 7,5 euro in plaats van 13,56 euro”.

Katrijn en Raf zijn bijzonder enthousiast over Dendermonde, hun zaak en hun klanten. “Het is een fantastisch vak. We kloppen lange dagen, maar het is meer dan de moeite waard”, vertelt Katrijn Michielsen.

Slagerij Traiteur Tubex-Michielsen bevindt zich aan de Veerstraat 5. Tel. 052 21 15 57.

One Comment

  1. Homepage

    … [Trackback]

    […] Find More Informations here: lekkerdendermonde.be/2012/04/slagerij-traiteur-tubex-michielsen-vernieuwt-atelier/ […]

Leave a Reply