Elke maand nieuwe culinaire suggesties bij De Schelde

Schoonaarde – Restaurant De Schelde is al vier jaar een gevestigde culinaire waarde in onze stad. De menukaart met als blikvanger elf verschillende palingbereidingen wordt elke maand door chef-kok Niko aangevuld met een speciaal vrijdagavond- en zondagavondmenu met seizoensgroenten.

Het zondagavondmenu in juni en juli bestaat uit een aperitiefje op basis van Wodka, Safari, Passoa en Malibu, en een wachtbordje. Je kan daarna kiezen voor parmaham met meloen en oude port of het duo kaas- en garnalenkroketten. De volgende gang bestaat uit tomaatgarnaal of filet van jong varken met champignonsaus. Als afsluiter volgt een lekkere dame blanche. Het is niet nodig om te reserveren, maar om zeker te zijn van een tafel raadt Niko aan om vooraf even te bellen. “Het is vaak heel druk en dan is het jammer dat mensen moeten vertrekken omdat er geen plaats meer is”, vertelt Niko. De Schelde heeft ook een eigen traiteurdienst en biedt verzorgde koude en warme buffetten aan. In het restaurant is ook voldoende ruimte om kleine(re) groepen te ontvangen.

Het restaurant bevindt zich aan de Oude Brugstraat 12 in Schoonaarde. Telefoon: 052 42 32 88 of 0473 29 95 86.

Meer informatie: www.restaurantdeschelde.be

Leave a Reply