Genieten van een zelfbereide maaltijd in de buitenlucht

Appels – Het buitenleven is een populaire lifestyle. Er gaat niets boven het genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht, in het gezelschap van vrienden en familie. Trend is dat mensen gezond en gevarieerd willen eten, dus ook van de barbecue!

Jong KWB Appels laat je graag zien dat er zoveel meer mogelijk is dan het bereiden van de welbekende halfgare karbonade en aangebrande worst. “Kokkerel met ons mee in een bbq workshop en maak kennis met allerlei bereidingstechnieken en de lekkerste gerechten”, aldus de initiatiefnemers.

Informatie en inschrijven: Philip Knop (0493 24 71 51). Inschrijven voor 10 augustus op rekeningnummer 652-8137988-61. Leden betalen 10 euro, niet-leden 12 euro.

jongkwbappels@hotmail.com

Leave a Reply