Proef negen topwijnen

Oudegem/Appels – ‘t Pÿl gaat wijn proeven! In samenwerking met Divino in Appels werkte de vereniging een smaakvolle avond uit. Afpraak op donderdag 25 april om 20 uur bij Divino, Zandstraat 40.

“Er zijn 30 plaatsen beschikbaar waarvan iets meer dan de helft al bezet is. Mogen wij vragen om snel in te schrijven zodat we de nodige voorbereidingen kunnen doen?”, laat Tom Bogman namens ’t Pÿl weten.

“We verdelen ons over drie tafels waar telkens dezelfde witte wijnen geproefd worden en dan schuiven we door om de rode te proeven die aan elke tafel verschillend zijn en afkomstig uit Frankrijk, Spanje en Italië. Als iedereen de drie tafels bezocht heeft organiseren we een klein quiz waarbij we blind drie van de negen geproefde wijnen serveren. Voor de winnaar is er een prijs voorzien”.

De negen wijnen worden aangeboden tegen 20 euro. ‘t Pÿl zorgt ook voor een hapje.

Info en reservering info@tpyl.be of op 0476 30 44 36 (Dirk).

Leave a Reply