Brouwerij Dilewyns nodigt uit op derde Open Brouwdag

Dendermonde – Zaterdag 25 mei vindt de derde ‘Open Brouwdag’ van brouwerij Dilewyns – bekend van Vicaris – plaats. “Op deze dag krijgen Vicarisliefhebbers de kans om hun favoriete bier te zien evolueren doorheen de verschillende stappen van het brouwproces. Vanaf 10 uur starten we met het malen van de mout: de eerste stap in het brouwproces. Vervolgens gaan wij over tot het effectieve ‘brouwen’ en tot slot het overbrengen naar de gisting- en lageringtanks”, laat Claire Dilewyns weten. Op deze ‘Open Brouwdag’ komen bezoekers meer te weten over de grondstoffen, het brouwproces, de installaties en de verschillende bieren die brouwerij Dilewyns produceert. De rondleiding is gratis.

Brouwerij Dilewyns bevindt zich op het industrieterrein Hoogveld in Dendermonde.

Leave a Reply