De Wijnkamer ontvangt Duitse wijnproducenten

Dendermonde – De Wijnkamer ontvangt zaterdag 11 mei Weingut Zull uit het Weinviertel in Niederösterreich en Weingut Kaiserberg uit de Pfalz. Van 14 tot 18 uur vindt een gratis degustatie plaats. De beide wijnproducenten laten deelnemers graag een twintigtal kwaliteitswijnen ontdekken.

Weingut Zull presenteert drie verschillende Grüner Veltliners in oplopende kwaliteit, een Riesling, een Rosé en drie rode wijnen: Blauer Portugieser, Zweigelt en Pinot Noir.

Weingut Kaiserberg presenteert QbA- en Prädikats wijnen zoals Gewürztraminer, Riesling, Chardonnay, Weisser Burgunder, Sauvignon Blanc, Chardonnay & Grauer Burgunder, Cabernet Sauvignon Blanc de Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Dornfelder en Spätburgunder.

Om 19.30 uur vindt in Het Vaderland een diner met bijpassende wijnen van Kaiserberg en Zull plaats.

Meer info: 0478 90 48 40 of info@dewijnkamer.be

Leave a Reply