Bio- en plantenmarkt voor duurzaam leven

bio- en plantenmarkt

Lebbeke – De Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (VELT) organiseert op 13 september Natur L, zijn tweejaarlijkse Bio- en Plantenmarkt in Lebbeke. De markt biedt biologische, fair trade en lokale verbruiksproducten, planten voor de eigen tuin, duurzame, unieke en betaalbare recyclage producten, een gezellige bar met muziek, dans, taartjes, koffie, pannenkoeken, spullen uit de kringloopwinkel en inspiratie voor een duurzaam leven.

Dit jaar krijgt VELT de steun van EVA Dendermonde (Ethisch Vegetarisch Alternatief) om van de biomarkt een echt eco-festival te maken.

“Naast het gekende recept: de standjes, de pannekoeken, biobiertjes en de gezellige sfeer breiden we nu het aanbod uit met heuse veggie catering met warme maaltijden, textiel, mobiliteit, upcycling en vrije tijd, en kan je ook komen luisteren naar boekvoorstellingen van Tine Hens, Thomas Vanoutrive en Kelly Eeckhaut. Met al meer dan 35 bevestigde standhouders zijn we er zeker van dat er voor elk wat wils is, en dat niemand ongeïnspireerd het terrein verlaat”, aldus Dimitry D’hondt.

De Bio- en Plantenmarkt vindt plaats op 13 september van 10 tot 17 uur in de Grote Snijderstraat in Lebbeke.

Leave a Reply