Nieuw boek over het rijke culinaire leven in Dendermonde

Op vrijdag 19 november verschijnt het boek ‘Culinaire Aspecten van Dendermonde’ van auteur André Delcart. Het boek is een uitgave van de Stedelijke Musea Dendermonde.

“Als auteur kan ik alleen maar bevestigen dat onze stad op culinair gebied zeer rijk is”, laat André Delcart weten. De boekpresentatie is trouwens meteen ook het startsein van een tentoonstelling over hetzelfde onderwerp in het Zwijvekemuseum.

André Delcart: “We hebben al heel wat materiaal, maar voor de tentoonstelling zijn we nog op zoek naar voorwerpen, documenten en foto’s die iets te maken hebben met eten en drinken in onze stad. We willen iedereen vriendelijk vragen om indien mogelijk even in de archieven te duiken en de opnames of documenten uit te lenen voor de tentoonstelling.”

Leave a Reply