Oudegemse broers openen restaurant a’Muze

Oudegem/Opwijk – François en Els Eylenbosch – De Kimpe openden precies twintig jaar geleden feestzaal Hof ter Meyghem in Oudegem. Ze zullen op dat moment wellicht nooit hebben durven dromen dat hun drie zonen Vincent, Diedrich en Kristof in hun voetstappen zouden treden.

Met passie voor het vak werden de activiteiten verder uitgebreid en baat de familie Eylenbosch naast het Hof ter Meyghem sinds 2000 ook feestzaal Teaterhuyse in Opwijk uit.
Ook de bakkerij/traiteurzaak De Hoprank werd uitgebouwd en telt inmiddels drie winkels. De kers op de taart wordt de opening van het restaurant a’Muze op donderdag 12 juli. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de bovenverdieping van het Teaterhuyse in de Opwijkse Gasthuisstraat.

“We kozen voor een open keuken zodat contact met de gasten mogelijk is. Het bereiden van de gerechten maakt op die manier deel uit van de hele restaurantbeleving”, vertelt Vincent Eylenbosch. “We gaan op weekdagen een lunch aanbieden, in de namiddag serveren we koffie met een lekker stuk taart of dessertje en ’s avonds en in het weekend kan men à la carte eten. We zullen ook elke maand een marktmenu voorstellen”, licht chef Kristof Eylenbosch toe. Op de kaart komen originele, herkenbare seizoensgerechten met aandacht voor producten uit de streek. Diedrich zal instaan voor de afdeling brood, patisserie en dessert. “De kwaliteit die we op culinair vlak bieden, trekken we ook door in de inrichting en de bediening”, vult Vincent aan.

In het nieuwe restaurant a’Muze zal plaats zijn voor ongeveer 45 gasten. Het is niet nodig
te reserveren, maar het kan wel handig zijn als je zeker wilt zijn van een tafel. n Meer informatie: a’Muze, Gasthuisstraat 10-14 in Opwijk – 052 35 35 36

info@a-muze.be www.a-muze.be

Leave a Reply