Culinaire wandeling tegen voordeeltarief

Dendermonde – Zaterdag 20 april organiseert de Dienst Toerisme en Stadspromotie een culinaire wandeling. Tijdens deze wandeling krijgen de deelnemers in verschillende tavernen en restaurants in het stadscentrum een aantal Dendermondse streekspecialiteiten aangeboden.

Op het menu staan Dendermonds kopvlees met een Dendermondse tripel, Dendermondse paardenworstjes met een Malheur, Ros Beiaardpralines en Ros Beiaardkoekjes. Terwijl men van de ene eetgelegenheid naar de andere wandelt, komt men voorbij belangrijke historische bezienswaardigheden waarbij de gids een woordje uitleg geeft.

Als afsluiter van dit avondvullend programma wachten deelnemers nog een leuke verrassing.

Afspraak op zaterdag 20 april om 17.30 uur in de Ros Beiaardzaal, in het stadhuis aan de Grote Markt (ingang kant Justitiepaleis). De deelnameprijs bedraagt uitzonderlijk 20 euro in plaats van 32 euro.

Meer informatie: 052 21 39 56.

Leave a Reply