Ontdek Dendermondse streekspecialiteiten tijdens wandeling

Dendermonde – De dienst toerisme van de stad Dendermonde nodigt je uit om een aantal Dendermondse streekspecialiteiten te ontdekken tijdens een culinaire wandeling.

Het programma bestaat uit een wandeling langs de belangrijkste historische bezienswaardigheden waarbij ook Dendermondse streekspecialiteiten kunnen worden gedegusteerd. Je leert onder meer Dendermondse kop, Dendermondse Witten, de lekkere Ros Beiaardpralines en de Ros Beiaardkoekjes kennen.

De wandeling duurt ongeveer 3.30 uur voor de gewone versie en 4.30 uur voor de meer uitgebreide tocht. De prijs bedraagt 32 euro per persoon. In deze prijs is inbegrepen: Dendermonds kopvlees met mosterd + Tripel Karmeliet of Dendermondse Tripel; Dendermondse Witten + Malheur; koffie met Ros Beiaardpralines en Ros Beiaardkoekjes en een gids.

Reservering: 052 21 39 56.

Leave a Reply