Blauwe fietsen huren kan nu ook in Dendermonde

Dendermonde – Sinds vorige zomer zijn de ‘blauwe fietsen’ van de NMBS ook beschikbaar bij het fietspunt aan het station van Dendermonde. Het is de ideale manier om je te verplaatsen tijdens een culinaire verkenning van de stad.

Voor het huren van een blauwe fiets betaal je naast een verplicht abonnement van 10 euro maximum 3 euro voor 18 uur. Dankzij tussenkomst van de stad betalen uitleners gedurende het eerste jaar van de actie niets. Na het eerste jaar betaalt iedereen slechts 1 euro per ontlening.

De Blue-bikes staat trouwens voor je klaar aan 41 stations. “Perfect voor het laatste stukje van je rit, na je treinreis. Er is er altijd eentje beschikbaar. Als je fietst, is dat nog goed voor het milieu ook. En voor je eigen gezondheid, natuurlijk…”, aldus de NMBS.

Kom hier te weten in welke fietspunten je een Blue-bikeabonnement kan aanschaffen!

Leave a Reply